Netcad World

Netcad Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Yoğun İlgi Gördü

Netcad Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Yoğun İlgi Gördü

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Büyükşehir Belediye Başkanları, il ve ilçe belediye başkanları ile 31 ülkeden 110 yabancı konuk katıldı.

Kongrede, akıllı şehir teknoloji uygulamalarının yaygınlaştırılması ve belediyelerde hizmet sunum standartlarının yükseltilmesi amaçlandı. Belediyelerin ulaşım, trafik, içme suyu, aydınlatma ve elektronik ödeme gibi hizmetlerde akıllı dijital teknolojileri kullanarak şehirlerin yönetimi ve vatandaşın hayatının kolaylaştırılması hedefleniyor.

Türkiye genelinde 1389 Belediye ve 30 Su Kanalizasyon İdaresi tarafından kullanılan ve sunduğu akıllı şehircilik çözümleriyle belediyelerin en önemli çözüm ortaklarından olan Netcad de kongrenin önemli katılımcıları arasında yer aldı. Geniş standı ve güçlü ekibiyle kongrede hazır bulunan Netcad, belediyelerle bir araya gelerek mevcut çözümleri ve gelecek vizyonu hakkında görüşmeler yaptı. Kongre boyunca ziyaretçi akınına uğrayan Netcad standı Türkiye’nin belediyecilik vizyonuna hizmet edecek yeni fikirlere de ev sahipliği yaptı.