Netcad World

Netcad Ukrayna'da

Webinar, 18.11.2020 tarihinde düzenlenmiş olup 3 farklı maden sahasında (Inguletsk, Tsentralnyi, Severnyi) faaliyet gösteren uzman maden mühendislerinin katılımı sağlanmıştır. Başta Metinvest Maden Planlama Birimi Müdürü Doç. Dr. Slobodyanuk V.K. olmak üzere, toplamda 16 katılımcıya NETCAD’ın Maden Çözümleri hakkında detaylı teknik bilgiler sunulmuştur. Böylelikle, uluslararası piyasada rekabet edecek şekilde hazırlanan yeni versiyonu ile NETPROMine Madencilik Çözümleri, Avrupa pazarında ilk defa görücüye çıkmıştır.

NETPROMine ile gerçek proje süreçleri uygulanarak, maden projelerinin tasarım ve planlama aşamaları hakkında detaylı bilgiler aktarılmakla beraber gelen bütün teknik sorular başarıyla cevaplanmıştır. Webinar sonunda, Doç. Dr. Slobodyanuk V.K. çözümlerimiz hakkında “Çok ilgi çekici çözüm! Sunmuş olduğunuz her çözüm altında sağlam ve güvenilir yaklaşım olduğunu görebildik. Özellikle bu yaklaşım jeoloji verilerini doğru yorumlama ve jeolojik model tasarlamada önem arz etmektedir. Ayrıca projenin tüm aşamalarında 3 boyutlu modelleme olanakları etkili görünüyor. Güçlü ve ciddi çözümle tanıştığım için oldukça memnun kaldık.” cümleleriyle değerli yorumlarını paylaşmıştır.

Bu uluslararası etkinlik, hem Avrupa bölgesindeki potansiyel yazılım kullanıcılarına Madencilik Çözümlerimizi tanıtmak, hem de NETCAD dünya marka bilinirliğini arttırmak adına önemli bir adım olmuştur.